Nabeschouwing Hull City - Bristol City (2-0) || Championship 2010/2011

Zaterdag 18 december 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Hull City het zaterdag 18 december 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City.

Via de Hull City - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Bristol City (2-0)

Het Championship duel tussen Hull City en Bristol City is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Hull City op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Simpson. Helaas voor Hull City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Hull City dat via J. Simpson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hull City - Bristol City
2
0
LIVE Hull City - Bristol City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Simpson met assist van C. Stewart Hull City
22' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor C. Ribeiro Bristol City
23' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor D. Clarkson Bristol City
30' Gele kaart Hull City Gele kaart voor L. Rosenior Hull City
35' Gele kaart Hull City Gele kaart voor I. Ashbee Hull City
59' Gele kaart Hull City Gele kaart voor A. Dawson Hull City
62' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Simpson Hull City
63' Wissel Bristol City Wissel J. Stead voor D. Clarkson Bristol City
70' Wissel Bristol City Wissel L. Johnson voor C. Ribeiro Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Bristol City
Opstellingen Hull City - Bristol City

Voorbeschouwing Hull City - Bristol City

Hull City en Bristol City treffen elkaar in de 22e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Bristol City in de Championship vond plaats op 24 mei 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Hull City als Bristol City wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.