Nabeschouwing Ipswich Town - Barnsley (1-3) || Championship 2010/2011

Zaterdag 13 november 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Ipswich Town het zaterdag 13 november 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley.

Via de Ipswich Town - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Barnsley (1-3)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Barnsley is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 21e minuut dacht Barnsley op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Lovre. Helaas voor Barnsley werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Barnsley dat via M. Fülöp dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. OConnor dacht na 50 minuten te scoren voor Barnsley, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Ipswich Town via T. Smith, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ipswich Town - Barnsley
1
3
LIVE Ipswich Town - Barnsley 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Colback Ipswich Town
16' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor N. Doyle Barnsley
21' Doelpunt Barnsley Doelpunt G. Lovre met assist van J. OBrien Barnsley
27' Eigen doelpunt Barnsley Eigen doelpunt M. Fülöp Barnsley
46' Wissel Ipswich Town Wissel L. Hyam voor A. Townsend Ipswich Town
46' Wissel Ipswich Town Wissel R. Murray voor J. Scotland Ipswich Town
50' Doelpunt Barnsley Doelpunt G. OConnor met assist van G. Lovre Barnsley
58' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Livermore Ipswich Town
60' Wissel Ipswich Town Wissel C. Wickham voor T. Priskin Ipswich Town
71' Wissel Barnsley Wissel P. Hayes voor G. Lovre Barnsley
80' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt T. Smith met assist van C. Edwards Ipswich Town
90' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor H. Colace Barnsley
90' Wissel Barnsley Wissel J. Butterfield voor A. Hammill Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Barnsley
Opstellingen Ipswich Town - Barnsley

Voorbeschouwing Ipswich Town - Barnsley

Ipswich Town en Barnsley treffen elkaar in de 17e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Barnsley in de Championship vond plaats op 20 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ipswich Town. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Ipswich Town favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.