Nabeschouwing Ipswich Town - Millwall (2-0) || Championship 2010/2011

Zaterdag 30 oktober 2010 - 17:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Ipswich Town het zaterdag 30 oktober 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Millwall.

Via de Ipswich Town - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Millwall (2-0)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Millwall is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Ipswich Town op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Scotland. Helaas voor Ipswich Town werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Ipswich Town dat via G. Leadbitter dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ipswich Town - Millwall
2
0
LIVE Ipswich Town - Millwall 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt J. Scotland met assist van C. Edwards Ipswich Town
54' Wissel Millwall Wissel D. Carter voor N. Abdou Millwall
54' Wissel Millwall Wissel J. Marquis voor T. Robinson Millwall
56' Penalty Ipswich Town Penalty G. Leadbitter T. Priskin Ipswich Town
66' Wissel Ipswich Town Wissel C. Wickham voor T. Priskin Ipswich Town
71' Wissel Ipswich Town Wissel R. Murray voor J. Scotland Ipswich Town
80' Wissel Ipswich Town Wissel J. Livermore voor D. Norris Ipswich Town
89' Gele kaart Millwall Gele kaart voor A. Dunne Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Millwall
Opstellingen Ipswich Town - Millwall

Voorbeschouwing Ipswich Town - Millwall

Ipswich Town en Millwall treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Millwall in de Championship vond plaats op 10 maart 2006 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Ipswich Town favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.