Nabeschouwing Leeds United - Barnsley (3-3) || Championship 2010/2011

Dinsdag 22 februari 2011 - 20:45 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Leeds United het dinsdag 22 februari 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnsley.

Via de Leeds United - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Barnsley (3-3)

De Championship 2010/2011 wedstrijd tussen Leeds United en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 3e minuut dacht Barnsley op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Shackell. Helaas voor Barnsley werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Leeds United dat via L. Becchio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Gradel dacht na 37 minuten te scoren voor Leeds United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde Barnsley via M. Hill, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 52e minuut moest Leeds United verder met een man minder, nadat B. Johnson een tweede gele kaart kreeg. In de 70e minuut scoorde M. Gradel namens Leeds United. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 82e minuut leek K.Trippier te scoren voor Barnsley, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Leeds United - Barnsley
3
3
LIVE Leeds United - Barnsley 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Shackell Barnsley
23' Doelpunt Leeds United Doelpunt L. Becchio met assist van N. Kilkenny Leeds United
36' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Hill Barnsley
37' Penalty Leeds United Penalty M. Gradel Leeds United
44' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor B. Johnson Leeds United
45' Wissel Barnsley Wissel J. OBrien voor N. Doyle Barnsley
48' Doelpunt Barnsley Doelpunt M. Hill Barnsley
52' Tweede gele kaart Leeds United Tweede gele kaart voor B. Johnson Leeds United
66' Wissel Leeds United Wissel S. Watt voor L. Becchio Leeds United
66' Wissel Leeds United Wissel D. Somma voor R. Snodgrass Leeds United
68' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. OBrien Barnsley
70' Doelpunt Leeds United Doelpunt M. Gradel Leeds United
74' Wissel Barnsley Wissel J. Butterfield voor B. Hassell Barnsley
78' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor M. Gradel Leeds United
82' Doelpunt Barnsley Doelpunt K.Trippier Barnsley
89' Wissel Barnsley Wissel A. Gray voor J. Mellis Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Barnsley
Opstellingen Leeds United - Barnsley

Voorbeschouwing Leeds United - Barnsley

Leeds United en Barnsley treffen elkaar in de 33e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Leeds United en Barnsley in de Championship vond plaats op 14 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Barnsley favoriet. 2 keer wist de ploeg van Leeds United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Leeds United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.