Nabeschouwing Leeds United - Hull City (2-2) || Championship 2010/2011

Dinsdag 9 november 2010 - 20:45 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Leeds United het dinsdag 9 november 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hull City.

Via de Leeds United - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Hull City (2-2)

De Championship 2010/2011 wedstrijd tussen Leeds United en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 14e minuut dacht Hull City op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Bostock. Helaas voor Hull City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Leeds United dat via B. Johnson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. OBrien dacht na 71 minuten te scoren voor Leeds United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 78e minuut moest Hull City verder met een man minder, nadat J. Bostock een tweede gele kaart kreeg. Na 82 minuten spelen wist Hull City via B. Johnson de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Leeds United - Hull City
2
2
LIVE Leeds United - Hull City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bostock Hull City
33' Doelpunt Leeds United Doelpunt B. Johnson Leeds United
40' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Bostock Hull City
45' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Harper Hull City
45' Gele kaart Hull City Gele kaart voor K. Kilbane Hull City
68' Wissel Leeds United Wissel D. Somma voor M. Gradel Leeds United
68' Wissel Hull City Wissel T. Cairney voor K. Zayatte Hull City
71' Doelpunt Leeds United Doelpunt A. OBrien met assist van R. Snodgrass Leeds United
78' Tweede gele kaart Hull City Tweede gele kaart voor J. Bostock Hull City
80' Wissel Hull City Wissel M. Cullen voor K. Kilbane Hull City
82' Eigen doelpunt Hull City Eigen doelpunt B. Johnson Hull City
87' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Daniel Ayala Hull City
88' Wissel Leeds United Wissel L. Sam voor N. Kilkenny Leeds United
90' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor A. OBrien Leeds United
90' Wissel Leeds United Wissel B. Paynter voor L. Becchio Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Hull City
Opstellingen Leeds United - Hull City

Voorbeschouwing Leeds United - Hull City

Leeds United en Hull City treffen elkaar in de 16e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Leeds United en Hull City in de Championship vond plaats op 30 januari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leeds United. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Leeds United favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Hull City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.