Nabeschouwing Leeds United - Nottingham Forest (4-1) || Championship 2010/2011

Zaterdag 2 april 2011 - 13:45 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Leeds United het zaterdag 2 april 2011 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest.

Via de Leeds United - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Nottingham Forest (4-1)

Het Championship duel tussen Leeds United en Nottingham Forest is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Cohen in de 36e minuut, waardoor Nottingham Forest met een man minder kwam te staan. In de 51e minuut was het Leeds United dat via J. Howson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Becchio dacht na 58 minuten te scoren voor Leeds United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Nottingham Forest via G. McCleary, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Leeds United via M. Gradel de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 87e minuut scoorde M. Gradel namens Leeds United. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Leeds United - Nottingham Forest
4
1
LIVE Leeds United - Nottingham Forest 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Nottingham Forest Wissel G. McCleary voor P. Anderson Nottingham Forest
36' Rode kaart Nottingham Forest Rode kaart voor C. Cohen Nottingham Forest
45' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor K. Schmeichel Leeds United
45' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor K. Boyd Nottingham Forest
45' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor M. Tudgay Nottingham Forest
51' Doelpunt Leeds United Doelpunt J. Howson Leeds United
54' Wissel Nottingham Forest Wissel N. Tyson voor K. Boyd Nottingham Forest
58' Doelpunt Leeds United Doelpunt L. Becchio Leeds United
65' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt G. McCleary Nottingham Forest
67' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor N. Tyson Nottingham Forest
73' Doelpunt Leeds United Doelpunt M. Gradel Leeds United
73' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor W. Morgan Nottingham Forest
75' Wissel Leeds United Wissel J. Livermore voor B. Bannan Leeds United
77' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor G. McCleary Nottingham Forest
80' Wissel Nottingham Forest Wissel R. Earnshaw voor M. Tudgay Nottingham Forest
87' Doelpunt Leeds United Doelpunt M. Gradel Leeds United
87' Wissel Leeds United Wissel N. Kilkenny voor B. Johnson Leeds United
90' Wissel Leeds United Wissel D. Somma voor L. Becchio Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Nottingham Forest
Opstellingen Leeds United - Nottingham Forest

Voorbeschouwing Leeds United - Nottingham Forest

Leeds United en Nottingham Forest treffen elkaar in de 39e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Leeds United en Nottingham Forest in de Championship vond plaats op 15 augustus 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.