Nabeschouwing Leeds United - Portsmouth (3-3) || Championship 2010/2011

Dinsdag 28 december 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Leeds United het dinsdag 28 december 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth.

Via de Leeds United - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Portsmouth (3-3)

De Championship 2010/2011 wedstrijd tussen Leeds United en Portsmouth geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 7e minuut dacht Leeds United op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Gradel. Helaas voor Leeds United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Leeds United dat via J. Howson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Nugent dacht na 33 minuten te scoren voor Portsmouth, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Leeds United via B. Johnson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 63 minuten spelen wist Portsmouth via A. OBrien de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde A. OBrien namens Portsmouth. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Leeds United - Portsmouth
3
3
LIVE Leeds United - Portsmouth 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Leeds United Doelpunt M. Gradel met assist van P. Connolly Leeds United
10' Doelpunt Leeds United Doelpunt J. Howson met assist van R. McCormack Leeds United
33' Doelpunt Portsmouth Doelpunt D. Nugent met assist van R. Hughes Portsmouth
59' Wissel Portsmouth Wissel N. Kanu voor J. Ward Portsmouth
60' Wissel Portsmouth Wissel I. Sonko voor Ricardo Rocha Portsmouth
62' Doelpunt Leeds United Doelpunt B. Johnson Leeds United
63' Eigen doelpunt Portsmouth Eigen doelpunt A. OBrien Portsmouth
65' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor A. Mokoena Portsmouth
65' Wissel Leeds United Wissel L. Becchio voor B. Paynter Leeds United
81' Wissel Leeds United Wissel L. Sam voor M. Gradel Leeds United
83' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor G. McCartney Leeds United
88' Wissel Portsmouth Wissel N. Çiftçi voor J. Utaka Portsmouth
90' Eigen doelpunt Portsmouth Eigen doelpunt A. OBrien Portsmouth
90' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor K. Schmeichel Leeds United
90' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor D. Kitson Portsmouth