Nabeschouwing Millwall - Leicester City (2-0) || Championship 2010/2011

Dinsdag 28 december 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Millwall het dinsdag 28 december 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City.

Via de Millwall - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Leicester City (2-0)

Het Championship duel tussen Millwall en Leicester City is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 12e minuut dacht Millwall op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Morison. Helaas voor Millwall werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Millwall dat via J. Puncheon dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 54e minuut moest Millwall verder met een man minder nadat A. Dunne een rode kaart had gekregen. Het lukte Leicester City in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Millwall - Leicester City
2
0
LIVE Millwall - Leicester City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Millwall Doelpunt S. Morison met assist van L. Trotter Millwall
25' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Puncheon met assist van T. Craig Millwall
46' Wissel Leicester City Wissel C. Weale voor C. Kirkland Leicester City
46' Wissel Leicester City Wissel D. Vassell voor R. Bednar Leicester City
54' Rode kaart Millwall Rode kaart voor A. Dunne Millwall
59' Wissel Millwall Wissel D. Schofield voor J. Henry Millwall
61' Wissel Leicester City Wissel S. Howard voor R. Wellens Leicester City
87' Gele kaart Millwall Gele kaart voor D. Forde Millwall
90' Wissel Millwall Wissel C. Hackett voor J. Puncheon Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Leicester City
Opstellingen Millwall - Leicester City

Voorbeschouwing Millwall - Leicester City

Millwall en Leicester City treffen elkaar in de 24e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Leicester City in de Championship vond plaats op 17 maart 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Millwall. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.