Nabeschouwing Millwall - Queens Park Rangers (2-0) || Championship 2010/2011

Dinsdag 8 maart 2011 - 20:45 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Millwall het dinsdag 8 maart 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers.

Via de Millwall - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Queens Park Rangers (2-0)

Het Championship duel tussen Millwall en Queens Park Rangers is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 63e minuut dacht Millwall op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Morison. Helaas voor Millwall werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut moest D. Shittu van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Queens Park Rangers verder met een speler minder. L. Trotter dacht na 73 minuten te scoren voor Millwall, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Millwall - Queens Park Rangers
2
0
LIVE Millwall - Queens Park Rangers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

63' Doelpunt Millwall Doelpunt S. Morison met assist van T. Mkandawire Millwall
66' Wissel Millwall Wissel K. Lisbie voor N. Harris Millwall
70' Wissel Queens Park Rangers Wissel T. Smith voor A. Taarabt Queens Park Rangers
71' Wissel Queens Park Rangers Wissel I. Miller voor A. Buzsaky Queens Park Rangers
72' Rode kaart Queens Park Rangers Rode kaart voor D. Shittu Queens Park Rangers
73' Penalty Millwall Penalty L. Trotter S. Morison Millwall
79' Wissel Queens Park Rangers Wissel P. Chimbonda voor H. Helguson Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Queens Park Rangers
Opstellingen Millwall - Queens Park Rangers

Voorbeschouwing Millwall - Queens Park Rangers

Millwall en Queens Park Rangers treffen elkaar in de 36e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Queens Park Rangers in de Championship vond plaats op 28 september 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Queens Park Rangers favoriet. 1 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Millwall. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.