Nabeschouwing Norwich City - Middlesbrough (1-0) || Championship 2010/2011

Zaterdag 23 oktober 2010 - 16:00 uur



In de Championship 2010/2011 neemt Norwich City het zaterdag 23 oktober 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road (Norwich, Norfolk) in Norwich, Norfolk.

Via de Norwich City - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Middlesbrough (1-0)

Het Championship duel tussen Norwich City en Middlesbrough is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 44e minuut dacht Norwich City op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Jackson. Helaas voor Norwich City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Norwich City - Middlesbrough
Goals
1
0
LIVE Norwich City - Middlesbrough 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Wissel Middlesbrough Wissel R. Smallwood voor K. Thomson Middlesbrough
44' Doelpunt Norwich City Doelpunt S. Jackson met assist van G. Holt Norwich City
60' Wissel Middlesbrough Wissel S. McDonald voor K. Boyd Middlesbrough
68' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor S. McManus Middlesbrough
69' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor A. McMahon Middlesbrough
70' Wissel Norwich City Wissel C. Martin voor S. Jackson Norwich City
74' Wissel Middlesbrough Wissel J. Bennett voor A. McMahon Middlesbrough
80' Wissel Norwich City Wissel K. Smith voor A. McNamee Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Middlesbrough
Opstellingen Norwich City - Middlesbrough

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Norwich City - Middlesbrough

Norwich City en Middlesbrough treffen elkaar in de 13e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

Het is voor het eerst dat Norwich City en Middlesbrough elkaar treffen in de Championship.

Resultaat Aantal
Winst Norwich City 0
Winst Middlesbrough 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Norwich City - Middlesbrough Opstelling Norwich City Opstelling Middlesbrough Live Norwich City - Middlesbrough Live Norwich City - Middlesbrough kijken Norwich City - Middlesbrough kijken Live Norwich City - Middlesbrough stream Norwich City - Middlesbrough Fox Sports Nabeschouwing Norwich City - Middlesbrough Uitslag Norwich City - Middlesbrough Statistieken Norwich City - Middlesbrough Championship 2010/2011 Norwich City - Middlesbrough wedden Norwich City - Middlesbrough gokken Norwich City - Middlesbrough Unibet