Nabeschouwing Nottingham Forest - Leeds United (1-1) || Championship 2010/2011

Zondag 15 augustus 2010 - 14:15 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Nottingham Forest het zondag 15 augustus 2010 om 14:15 uur in eigen huis op tegen Leeds United.

Via de Nottingham Forest - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Leeds United (1-1)

De Championship 2010/2011 wedstrijd tussen Nottingham Forest en Leeds United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 9e minuut dacht Nottingham Forest op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Blackstock. Helaas voor Nottingham Forest werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Leeds United dat via L. Sam dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nottingham Forest - Leeds United
1
1
LIVE Nottingham Forest - Leeds United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt D. Blackstock Nottingham Forest
36' Doelpunt Leeds United Doelpunt L. Sam Leeds United
54' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor N. Kilkenny Leeds United
62' Wissel Nottingham Forest Wissel G. McCleary voor P. Anderson Nottingham Forest
68' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor R. Bertrand Nottingham Forest
68' Wissel Nottingham Forest Wissel N. Tyson voor R. Majewski Nottingham Forest
75' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor K. Wilson Nottingham Forest
81' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor C. Gunter Nottingham Forest
81' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor S. Watt Leeds United
84' Wissel Nottingham Forest Wissel G. Moussi voor D. Blackstock Nottingham Forest
89' Wissel Leeds United Wissel A. Clayton voor L. Sam Leeds United