Nabeschouwing Portsmouth - Leeds United (2-2) || Championship 2010/2011

Zaterdag 22 januari 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Portsmouth het zaterdag 22 januari 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United.

Via de Portsmouth - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Leeds United (2-2)

De Championship 2010/2011 wedstrijd tussen Portsmouth en Leeds United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 26e minuut dacht Portsmouth op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Ward. Helaas voor Portsmouth werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Leeds United dat via L. Becchio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Utaka dacht na 61 minuten te scoren voor Portsmouth, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Leeds United via D. Somma, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Portsmouth - Leeds United
2
2
LIVE Portsmouth - Leeds United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor P. Connolly Leeds United
26' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Ward met assist van L. Lawrence Portsmouth
47' Doelpunt Leeds United Doelpunt L. Becchio met assist van J. Howson Leeds United
54' Wissel Portsmouth Wissel Ricardo Rocha voor R. De Laet Portsmouth
61' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Utaka met assist van N. Kanu Portsmouth
62' Wissel Leeds United Wissel D. Somma voor S. Watt Leeds United
63' Doelpunt Leeds United Doelpunt D. Somma met assist van L. Becchio Leeds United
85' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Ricardo Rocha Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Leeds United
Opstellingen Portsmouth - Leeds United

Voorbeschouwing Portsmouth - Leeds United

Portsmouth en Leeds United treffen elkaar in de 28e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Leeds United in de Championship vond plaats op 28 december 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.