Nabeschouwing Preston North End - Norwich City (0-1) || Championship 2010/2011

Zaterdag 18 september 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Preston North End het zaterdag 18 september 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City.

Via de Preston North End - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Norwich City (0-1)

Het Championship duel tussen Preston North End en Norwich City is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 62e minuut dacht Norwich City op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Holt. Helaas voor Norwich City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Preston North End - Norwich City
LIVE Preston North End - Norwich City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor J. Parkin Preston North End
45' Wissel Preston North End Wissel I. Hume voor K. Treacy Preston North End
56' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. Barton Preston North End
57' Wissel Preston North End Wissel D. Mayor voor P. Parry Preston North End
62' Doelpunt Norwich City Doelpunt G. Holt met assist van K. Smith Norwich City
71' Wissel Preston North End Wissel C. Brown voor P. Hayes Preston North End
80' Wissel Norwich City Wissel S. Jackson voor C. Martin Norwich City
90' Wissel Norwich City Wissel M. Gill voor G. Holt Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Norwich City
Opstellingen Preston North End - Norwich City

Voorbeschouwing Preston North End - Norwich City

Preston North End en Norwich City treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Norwich City in de Championship vond plaats op 14 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Preston North End. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Preston North End favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.