Nabeschouwing Reading - Doncaster Rovers (4-3) || Championship 2010/2011

Zaterdag 30 oktober 2010 - 17:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Reading het zaterdag 30 oktober 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers.

Via de Reading - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Doncaster Rovers (4-3)

Het Championship duel tussen Reading en Doncaster Rovers is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Reading op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Mills. Helaas voor Reading werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Doncaster Rovers dat via J. Hayter dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Martis dacht na 42 minuten te scoren voor Doncaster Rovers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 50e minuut scoorde Doncaster Rovers via D. Shiels, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 60 minuten spelen wist Reading via J. Karacan de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut scoorde I. Harte namens Reading. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek S. Church te scoren voor Reading, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Reading - Doncaster Rovers
4
3
LIVE Reading - Doncaster Rovers 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Reading Doelpunt M. Mills Reading
26' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Hayter met assist van J. Coppinger Doncaster Rovers
42' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt S. Martis met assist van M. Woods Doncaster Rovers
50' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt D. Shiels Doncaster Rovers
56' Wissel Reading Wissel N. Hunt voor J. Tabb Reading
56' Wissel Reading Wissel S. Church voor S. Long Reading
60' Doelpunt Reading Doelpunt J. Karacan met assist van N. Hunt Reading
69' Wissel Doncaster Rovers Wissel S. Hird voor J. Oster Doncaster Rovers
74' Doelpunt Reading Doelpunt I. Harte Reading
82' Wissel Reading Wissel M. Antonio voor H. Robson-Kanu Reading
87' Wissel Doncaster Rovers Wissel B. Webster voor D. Shiels Doncaster Rovers
88' Doelpunt Reading Doelpunt S. Church met assist van M. Antonio Reading
90' Gele kaart Reading Gele kaart voor N. Hunt Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Doncaster Rovers
Opstellingen Reading - Doncaster Rovers

Voorbeschouwing Reading - Doncaster Rovers

Reading en Doncaster Rovers treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Doncaster Rovers in de Championship vond plaats op 6 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reading. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Reading favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Doncaster Rovers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.