Nabeschouwing Reading - Norwich City (3-3) || Championship 2010/2011

Zaterdag 13 november 2010 - 18:20 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Reading het zaterdag 13 november 2010 om 18:20 uur in eigen huis op tegen Norwich City.

Via de Reading - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Norwich City (3-3)

De Championship 2010/2011 wedstrijd tussen Reading en Norwich City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 16e minuut dacht Norwich City op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Martin. Helaas voor Norwich City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Norwich City dat via G. Holt dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Harte dacht na 29 minuten te scoren voor Reading, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 32e minuut scoorde Norwich City via C. Martin, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 45e minuut werd G. Holt van Norwich City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Norwich City met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 59e minuut scoorde N. Hunt namens Reading. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 61e minuut leek S. Long te scoren voor Reading, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Reading - Norwich City
3
3
LIVE Reading - Norwich City 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Norwich City Doelpunt R. Martin met assist van K. Smith Norwich City
27' Doelpunt Norwich City Doelpunt G. Holt Norwich City
29' Doelpunt Reading Doelpunt I. Harte Reading
32' Doelpunt Norwich City Doelpunt C. Martin Norwich City
45' Rode kaart Norwich City Rode kaart voor G. Holt Norwich City
53' Wissel Reading Wissel M. Antonio voor B. Howard Reading
59' Doelpunt Reading Doelpunt N. Hunt met assist van J. Karacan Reading
61' Penalty Reading Penalty S. Long Reading
61' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor S. Lappin Norwich City
68' Wissel Norwich City Wissel S. Jackson voor A. McNamee Norwich City
71' Gele kaart Reading Gele kaart voor M. Mills Reading
82' Wissel Norwich City Wissel M. Gill voor D. Fox Norwich City
83' Wissel Norwich City Wissel L. Daley voor C. Martin Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Norwich City
Opstellingen Reading - Norwich City

Voorbeschouwing Reading - Norwich City

Reading en Norwich City treffen elkaar in de 17e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Norwich City in de Championship vond plaats op 27 april 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reading. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Reading favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.