Nabeschouwing Reading - Portsmouth (2-0) || Championship 2010/2011

Zaterdag 2 april 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Reading het zaterdag 2 april 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth.

Via de Reading - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Portsmouth (2-0)

Het Championship duel tussen Reading en Portsmouth is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 30e minuut dacht Reading op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Long. Helaas voor Reading werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut moest Ricardo Rocha van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Portsmouth verder met een speler minder. S. Long dacht na 37 minuten te scoren voor Reading, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Reading - Portsmouth
2
0
LIVE Reading - Portsmouth 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. De Laet Portsmouth
27' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor H. Mullins Portsmouth
30' Doelpunt Reading Doelpunt S. Long met assist van J. Karacan Reading
36' Rode kaart Portsmouth Rode kaart voor Ricardo Rocha Portsmouth
37' Penalty Reading Penalty S. Long Reading
40' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. McAnuff Reading
43' Wissel Portsmouth Wissel A. Mokoena voor D. Cotterill Portsmouth
61' Wissel Reading Wissel H. Robson-Kanu voor J. McAnuff Reading
70' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor A. Mokoena Portsmouth
74' Wissel Reading Wissel S. Church voor B. Howard Reading
78' Wissel Portsmouth Wissel J. Ward voor H. Hreidarsson Portsmouth
85' Wissel Portsmouth Wissel D. Webber voor D. Nugent Portsmouth
90' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor J. Hogg Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Portsmouth
Opstellingen Reading - Portsmouth

Voorbeschouwing Reading - Portsmouth

Reading en Portsmouth treffen elkaar in de 39e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Portsmouth in de Championship vond plaats op 14 augustus 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.