Nabeschouwing Reading - Scunthorpe United (1-2) || Championship 2010/2011

Zaterdag 7 augustus 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Reading het zaterdag 7 augustus 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United.

Via de Reading - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Scunthorpe United (1-2)

Het Championship duel tussen Reading en Scunthorpe United is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Scunthorpe United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Scunthorpe United op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Thompson. Helaas voor Scunthorpe United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Reading dat via G. Sigurdsson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Jones dacht na 60 minuten te scoren voor Scunthorpe United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Reading - Scunthorpe United
1
2
LIVE Reading - Scunthorpe United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt G. Thompson met assist van J. Forte Scunthorpe United
26' Doelpunt Reading Doelpunt G. Sigurdsson met assist van J. McAnuff Reading
51' Wissel Scunthorpe United Wissel M. Raynes voor D. Mirfin Scunthorpe United
59' Wissel Reading Wissel J. Tabb voor B. Gunnarsson Reading
60' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt R. Jones met assist van M. OConnor Scunthorpe United
70' Wissel Reading Wissel S. Church voor J. Karacan Reading
73' Wissel Scunthorpe United Wissel M. Woolford voor C. Dagnall Scunthorpe United
75' Wissel Reading Wissel M. Antonio voor J. McAnuff Reading
84' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Murphy Scunthorpe United
89' Wissel Scunthorpe United Wissel A. Wright voor M. OConnor Scunthorpe United
90' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor G. Thompson Scunthorpe United
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Scunthorpe United
Opstellingen Reading - Scunthorpe United

Voorbeschouwing Reading - Scunthorpe United

Reading en Scunthorpe United treffen elkaar in de 1e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011. Beide teams zullen het nieuwe Championship seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Scunthorpe United in de Championship vond plaats op 20 april 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Reading en Scunthorpe United eindigde namelijk in een gelijkspel.