Nabeschouwing Scunthorpe United - Millwall (1-2) || Championship 2010/2011

Maandag 25 april 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Scunthorpe United het maandag 25 april 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall.

Via de Scunthorpe United - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scunthorpe United - Millwall (1-2)

Het Championship duel tussen Scunthorpe United en Millwall is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 39e minuut dacht Millwall op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Marquis. Helaas voor Millwall werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Millwall dat via J. Marquis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. OConnor dacht na 88 minuten te scoren voor Scunthorpe United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Scunthorpe United - Millwall
1
2
LIVE Scunthorpe United - Millwall 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scunthorpe United - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Marquis met assist van J. Henry Millwall
51' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Marquis Millwall
62' Wissel Scunthorpe United Wissel M. OConnor voor E. Nolan Scunthorpe United
63' Wissel Scunthorpe United Wissel B. Grant voor M. Duffy Scunthorpe United
76' Wissel Millwall Wissel H. Bouazza voor J. McQuoid Millwall
77' Wissel Millwall Wissel D. Schofield voor J. Marquis Millwall
88' Penalty Scunthorpe United Penalty M. OConnor J. Garner Scunthorpe United
90' Wissel Millwall Wissel D. Purse voor A. Townsend Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Scunthorpe United - Millwall
Opstellingen Scunthorpe United - Millwall

Voorbeschouwing Scunthorpe United - Millwall

Scunthorpe United en Millwall treffen elkaar in de 44e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Scunthorpe United en Millwall in de Championship vond plaats op 4 december 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Millwall favoriet. 1 keer wist de ploeg van Scunthorpe United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Scunthorpe United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.