Nabeschouwing Scunthorpe United - Reading (0-2) || Championship 2010/2011

Dinsdag 12 april 2011 - 20:45 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Scunthorpe United het dinsdag 12 april 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Reading.

Via de Scunthorpe United - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scunthorpe United - Reading (0-2)

Het Championship duel tussen Scunthorpe United en Reading is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 57e minuut dacht Reading op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Long. Helaas voor Reading werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Reading dat via I. Harte dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Scunthorpe United - Reading
LIVE Scunthorpe United - Reading 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scunthorpe United - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor C. Dagnall Scunthorpe United
36' Gele kaart Reading Gele kaart voor M. Mills Reading
38' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor M. Nelson Scunthorpe United
46' Wissel Scunthorpe United Wissel J. Wright voor M. OConnor Scunthorpe United
52' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Wright Scunthorpe United
57' Doelpunt Reading Doelpunt S. Long met assist van J. Kébé Reading
62' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor J. Murphy Scunthorpe United
63' Penalty Reading Penalty I. Harte Reading
65' Wissel Reading Wissel S. Church voor M. Manset Reading
66' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. Karacan Reading
68' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor S. Togwell Scunthorpe United
70' Wissel Reading Wissel J. Tabb voor J. Karacan Reading
74' Wissel Scunthorpe United Wissel L. Miller voor M. Duffy Scunthorpe United
85' Gele kaart Reading Gele kaart voor M. Leigertwood Reading
88' Gele kaart Reading Gele kaart voor S. Church Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Scunthorpe United - Reading
Opstellingen Scunthorpe United - Reading

Voorbeschouwing Scunthorpe United - Reading

Scunthorpe United en Reading treffen elkaar in de 41e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Scunthorpe United en Reading in de Championship vond plaats op 7 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Scunthorpe United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Scunthorpe United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Reading slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.