Nabeschouwing Swansea City - Scunthorpe United (2-0) || Championship 2010/2011

Zaterdag 18 september 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Swansea City het zaterdag 18 september 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Scunthorpe United. De wedstrijd wordt gespeeld in Liberty Stadium (Swansea) in Swansea.

Via de Swansea City - Scunthorpe United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Scunthorpe United (2-0)

Het Championship duel tussen Swansea City en Scunthorpe United is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 83e minuut dacht Swansea City op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Sinclair. Helaas voor Swansea City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het Swansea City dat via S. Dobbie dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Swansea City - Scunthorpe United
2
0
LIVE Swansea City - Scunthorpe United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Scunthorpe United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor G. Monk Swansea City
31' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor A. Williams Swansea City
38' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor M. Collins Scunthorpe United
42' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor J. Allen Swansea City
65' Wissel Swansea City Wissel S. Dobbie voor F. Nouble Swansea City
67' Wissel Scunthorpe United Wissel M. Woolford voor M. Collins Scunthorpe United
76' Wissel Swansea City Wissel D. Cotterill voor J. Allen Swansea City
83' Doelpunt Swansea City Doelpunt S. Sinclair met assist van D. Cotterill Swansea City
85' Doelpunt Swansea City Doelpunt S. Dobbie met assist van M. Gower Swansea City
86' Wissel Scunthorpe United Wissel B. Grant voor S. Togwell Scunthorpe United
87' Wissel Scunthorpe United Wissel R. Jones voor C. Dagnall Scunthorpe United
90' Wissel Swansea City Wissel Albert Serrán voor N. Dyer Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Scunthorpe United
Opstellingen Swansea City - Scunthorpe United

Voorbeschouwing Swansea City - Scunthorpe United

Swansea City en Scunthorpe United treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Swansea City en Scunthorpe United in de Championship vond plaats op 5 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swansea City. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Swansea City favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Scunthorpe United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.