Nabeschouwing Watford - Coventry City (2-2) || Championship 2010/2011

Zaterdag 14 augustus 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Watford het zaterdag 14 augustus 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road Stadium in Watford.

Via de Watford - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Coventry City (2-2)

De Championship 2010/2011 wedstrijd tussen Watford en Coventry City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 44e minuut dacht Watford op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Buckley. Helaas voor Watford werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Watford dat via J. Eustace dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Bell dacht na 88 minuten te scoren voor Coventry City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Coventry City via L. Jutkiewicz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Watford - Coventry City
2
2
LIVE Watford - Coventry City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Coventry City Wissel M. Quirke voor I. Turner Coventry City
44' Doelpunt Watford Doelpunt W. Buckley Watford
58' Doelpunt Watford Doelpunt J. Eustace Watford
64' Wissel Coventry City Wissel C. Platt voor F. Eastwood Coventry City
64' Wissel Coventry City Wissel A. Gunnarsson voor G. McSheffrey Coventry City
76' Wissel Watford Wissel J. Mutch voor W. Buckley Watford
77' Wissel Watford Wissel T. Deeney voor M. Sordell Watford
88' Doelpunt Coventry City Doelpunt D. Bell Coventry City
90' Penalty Coventry City Penalty L. Jutkiewicz Coventry City
90' Gele kaart Watford Gele kaart voor L. Doyley Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Coventry City
Opstellingen Watford - Coventry City

Voorbeschouwing Watford - Coventry City

Watford en Coventry City treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Coventry City in de Championship vond plaats op 29 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Coventry City. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Watford favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Coventry City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.