Nabeschouwing Watford - Swansea City (2-3) || Championship 2010/2011

Dinsdag 28 september 2010 - 20:45 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Watford het dinsdag 28 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road Stadium in Watford.

Via de Watford - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Swansea City (2-3)

Het Championship duel tussen Watford en Swansea City is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Swansea City op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Sinclair. Helaas voor Swansea City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Swansea City dat via S. Dobbie dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Nouble dacht na 69 minuten te scoren voor Swansea City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Watford via T. Deeney, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist Watford via Martin Taylor de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Watford - Swansea City
2
3
LIVE Watford - Swansea City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Swansea City Doelpunt S. Sinclair Swansea City
30' Doelpunt Swansea City Doelpunt S. Dobbie met assist van J. Allen Swansea City
44' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor N. Dyer Swansea City
57' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor N. Taylor Swansea City
64' Wissel Swansea City Wissel Àngel Rangel voor N. Taylor Swansea City
66' Wissel Watford Wissel T. Deeney voor W. Buckley Watford
68' Wissel Swansea City Wissel F. Nouble voor S. Dobbie Swansea City
69' Doelpunt Swansea City Doelpunt F. Nouble met assist van N. Dyer Swansea City
72' Wissel Swansea City Wissel C. van der Gun voor S. Sinclair Swansea City
76' Doelpunt Watford Doelpunt T. Deeney met assist van M. Sordell Watford
80' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor D. de Vries Swansea City
85' Doelpunt Watford Doelpunt Martin Taylor met assist van L. Doyley Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Swansea City
Opstellingen Watford - Swansea City

Voorbeschouwing Watford - Swansea City

Watford en Swansea City treffen elkaar in de 9e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Swansea City in de Championship vond plaats op 9 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swansea City. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Swansea City favoriet. 2 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Watford. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.