Nabeschouwing Almería - Osasuna (1-3) || Copa Del Rey 2011/2012

Dinsdag 13 december 2011 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Almería het dinsdag 13 december 2011 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Osasuna (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Almería en Osasuna is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 16e minuut dacht Osasuna op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Lekic. Helaas voor Osasuna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Osasuna dat via J. Nekounam dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Annunziata dacht na 40 minuten te scoren voor Osasuna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 59e minuut werd Dani Bautista van Almería met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Almería het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 74 minuten spelen wist Almería via M. Silva de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 94 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat José Ortiz zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Almería - Osasuna
1
3
LIVE Almería - Osasuna 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Osasuna Doelpunt D. Lekic Osasuna
30' Gele kaart Almería Gele kaart voor M. Silva Almería
31' Penalty Osasuna Penalty J. Nekounam Osasuna
33' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Miguel Flaño Osasuna
40' Doelpunt Osasuna Doelpunt Annunziata Osasuna
50' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Annunziata Osasuna
59' Rode kaart Almería Rode kaart voor Dani Bautista Almería
59' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Nekounam Osasuna
62' Wissel Osasuna Wissel Lolo voor Miguel Flaño Osasuna
62' Wissel Osasuna Wissel Raúl García voor Timor Osasuna
69' Wissel Almería Wissel Abel Molinero voor Omar Ramos Almería
74' Doelpunt Almería Doelpunt M. Silva Almería
78' Wissel Almería Wissel Corona voor Verza Almería
80' Wissel Almería Wissel Pablo Pallrés voor Aaron Níguez Almería
88' Gele kaart Almería Gele kaart voor Rafita Lozano Almería
91' Gele kaart Almería Gele kaart voor José Ortiz Almería
94' Tweede gele kaart Almería Tweede gele kaart voor José Ortiz Almería