Nabeschouwing Andorra - San Roque de Lepe (1-3) || Copa Del Rey 2011/2012

Woensdag 12 oktober 2011 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Andorra het woensdag 12 oktober 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen San Roque de Lepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Juan Antonio Endeiza in Teruel.

Via de Andorra - San Roque de Lepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Andorra - San Roque de Lepe (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Andorra en San Roque de Lepe is geëindigd in een 1-3 overwinning voor San Roque de Lepe. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht San Roque de Lepe op voorsprong te komen via een doelpunt van Jesús Berrocal. Helaas voor San Roque de Lepe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het San Roque de Lepe dat via Jesús Rubio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jesús Rubio dacht na 72 minuten te scoren voor San Roque de Lepe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Andorra via Alberto Morales, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Andorra - San Roque de Lepe
1
3
LIVE Andorra - San Roque de Lepe 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Andorra - San Roque de Lepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt San Roque de Lepe Doelpunt Jesús Berrocal San Roque de Lepe
13' Doelpunt San Roque de Lepe Doelpunt Jesús Rubio San Roque de Lepe
40' Wissel Andorra Wissel Jorge Pina voor Vicente Pascual Andorra
41' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Alberto Morales Andorra
41' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Jesús Berrocal San Roque de Lepe
50' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Pedro Lozano Andorra
56' Wissel Andorra Wissel Michel Sanz voor Miramón Andorra
65' Wissel San Roque de Lepe Wissel Óscar García voor Adrián San Roque de Lepe
69' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Óscar García San Roque de Lepe
72' Doelpunt San Roque de Lepe Doelpunt Jesús Rubio San Roque de Lepe
72' Wissel Andorra Wissel Josete Abarca voor Óscar Reche Andorra
72' Wissel San Roque de Lepe Wissel Chapi voor Alejandro Melgar San Roque de Lepe
83' Doelpunt Andorra Doelpunt Alberto Morales Andorra
86' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Jose Ramón San Roque de Lepe
86' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Aranda San Roque de Lepe
86' Wissel San Roque de Lepe Wissel Rojas voor Jesús Berrocal San Roque de Lepe
89' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Sergio Sánchez San Roque de Lepe