Nabeschouwing Athletic Club - Alcorcón (2-0) || Copa Del Rey 2010/2011

Woensdag 10 november 2010 - 22:00 uur



In de Copa Del Rey 2010/2011 neemt Athletic Club het woensdag 10 november 2010 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Alcorcón.

Via de Athletic Club - Alcorcón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Alcorcón (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Athletic Club en Alcorcón is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van Gabilondo. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Athletic Club dat via Orbaiz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Athletic Club - Alcorcón
Goals
2
0
LIVE Athletic Club - Alcorcón 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Alcorcón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Gabilondo Athletic Club
36' Wissel Athletic Club Wissel Igor Martinez voor Toquero Athletic Club
55' Wissel Alcorcón Wissel Paco Montañés voor Jérémy Alcorcón
58' Wissel Alcorcón Wissel Rueda voor Javi Hernández Alcorcón
67' Wissel Alcorcón Wissel Quini voor Fernando Sales Alcorcón
72' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Pérez voor David López Athletic Club
85' Wissel Athletic Club Wissel Muniain voor Llorente Athletic Club
89' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Rubén Sanz Alcorcón
90' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Orbaiz Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Alcorcón
Opstellingen Athletic Club - Alcorcón

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Athletic Club - Alcorcón

Athletic Club en Alcorcón spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Alcorcón in de Copa Del Rey vond plaats op 28 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Athletic Club favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Alcorcón slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Athletic Club 1
Winst Alcorcón 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Athletic Club - Alcorcón Opstelling Athletic Club Opstelling Alcorcón Live Athletic Club - Alcorcón Live Athletic Club - Alcorcón kijken Athletic Club - Alcorcón kijken Live Athletic Club - Alcorcón stream Athletic Club - Alcorcón Fox Sports Nabeschouwing Athletic Club - Alcorcón Uitslag Athletic Club - Alcorcón Statistieken Athletic Club - Alcorcón Copa Del Rey 2010/2011 Athletic Club - Alcorcón wedden Athletic Club - Alcorcón gokken Athletic Club - Alcorcón Unibet