Nabeschouwing Eibar - Lanzarote (4-0) || Copa Del Rey 2011/2012

Woensdag 7 september 2011 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Eibar het woensdag 7 september 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lanzarote. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) in Eibar.

Via de Eibar - Lanzarote live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Lanzarote (4-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Eibar en Lanzarote is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 37e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van Iñigo Ros. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het SD Eibar dat via Altuna dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Altuna dacht na 83 minuten te scoren voor SD Eibar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde SD Eibar via Carlos Tornero, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Lanzarote
4
0
LIVE Eibar - Lanzarote 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Lanzarote teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Lanzarote Gele kaart voor Ángel Gómez Lanzarote
35' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Mikel Abaroa SD Eibar
37' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Iñigo Ros SD Eibar
39' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Altuna SD Eibar
46' Wissel SD Eibar Wissel Roberto Lombraña voor Mikel Abaroa SD Eibar
58' Wissel Lanzarote Wissel Juan Antonio Betancort voor Ayoze Pérez Lanzarote
63' Gele kaart Lanzarote Gele kaart voor Rosmen Quevedo Lanzarote
71' Wissel Lanzarote Wissel Jonathan Torres voor Javier A. Betancort Lanzarote
75' Wissel SD Eibar Wissel David Mainz voor V. Weijl SD Eibar
76' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Roberto Lombraña SD Eibar
77' Gele kaart Lanzarote Gele kaart voor Jonathan Torres Lanzarote
80' Wissel Lanzarote Wissel Gustavo García voor Ángel Gómez Lanzarote
83' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Altuna SD Eibar
83' Wissel SD Eibar Wissel Bingen Erdozia voor Gabri Gómez SD Eibar
89' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Carlos Tornero SD Eibar