Nabeschouwing LHospitalet - Leganés (3-2) || Copa Del Rey 2011/2012

Woensdag 7 september 2011 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt LHospitalet het woensdag 7 september 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Leganés.

Via de LHospitalet - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LHospitalet - Leganés (3-2)

Het Copa Del Rey duel tussen LHospitalet en Leganés is geëindigd in een 3-2 overwinning voor LHospitalet. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht L'Hospitalet op voorsprong te komen via een doelpunt van Cirio. Helaas voor L'Hospitalet werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Leganés dat via Tonino dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. David Prats dacht na 66 minuten te scoren voor L'Hospitalet, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde L'Hospitalet via Pitu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 87 minuten spelen wist Leganés via Aridane de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken LHospitalet - Leganés
3
2
LIVE LHospitalet - Leganés 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LHospitalet - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Corominas L'Hospitalet
15' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Pedro Hernández Leganés
19' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor David Prats L'Hospitalet
22' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Bidari García Leganés
28' Doelpunt L'Hospitalet Doelpunt Cirio L'Hospitalet
34' Doelpunt Leganés Doelpunt Tonino Leganés
39' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Rubén García L'Hospitalet
56' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Cirio L'Hospitalet
61' Wissel Leganés Wissel Aridane voor Rida Arkine Leganés
64' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Bayón Leganés
65' Wissel L'Hospitalet Wissel David Haro voor Cirio L'Hospitalet
66' Doelpunt L'Hospitalet Doelpunt David Prats L'Hospitalet
66' Wissel Leganés Wissel Carlos de Lerma voor Bayón Leganés
68' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor M. Bandeh L'Hospitalet
72' Wissel Leganés Wissel Víctor voor David López Leganés
77' Doelpunt L'Hospitalet Doelpunt Pitu L'Hospitalet
79' Wissel L'Hospitalet Wissel Pol Llonch voor Ángel Sánchez L'Hospitalet
82' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Carlos de Lerma Leganés
84' Wissel L'Hospitalet Wissel Toni Vela voor David Prats L'Hospitalet
87' Doelpunt Leganés Doelpunt Aridane Leganés
87' Gele kaart L'Hospitalet Gele kaart voor Pitu L'Hospitalet