Nabeschouwing Melilla - Villanovense (0-1) || Copa Del Rey 2011/2012

Woensdag 31 augustus 2011 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Melilla het woensdag 31 augustus 2011 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Villanovense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Álvarez Claro in Melilla.

Via de Melilla - Villanovense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Melilla - Villanovense (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Melilla en Villanovense is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Villanovense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 1e minuut dacht Villanovense op voorsprong te komen via een doelpunt van Raúl Barcos. Helaas voor Villanovense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Melilla - Villanovense
LIVE Melilla - Villanovense 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Melilla - Villanovense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Villanovense Doelpunt Raúl Barcos Villanovense
17' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Pablo Moraga Villanovense
20' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Ángel Pajuelo Villanovense
21' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Óscar Martín Villanovense
26' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Granada Melilla
49' Wissel Villanovense Wissel Luis Ledesma voor Óscar Martín Villanovense
50' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Raúl Barcos Villanovense
50' Wissel Melilla Wissel Edgar Méndez voor Álvaro del Moral Melilla
54' Wissel Melilla Wissel Solabarrieta voor Granada Melilla
60' Wissel Villanovense Wissel Borja voor Ángel Pajuelo Villanovense
62' Gele kaart Villanovense Gele kaart voor Juan Gracia Villanovense
68' Wissel Melilla Wissel Moyano voor Nacho Aznar Melilla
70' Gele kaart Melilla Gele kaart voor Edgar Méndez Melilla
85' Wissel Villanovense Wissel José Luis Blázquez voor Miguel Ángel Trinidad Villanovense