Nabeschouwing Mirandés - UD Logroñés (3-1) || Copa Del Rey 2011/2012

Woensdag 12 oktober 2011 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Mirandés het woensdag 12 oktober 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen UD Logroñés.

Via de Mirandés - UD Logroñés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mirandés - UD Logroñés (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Mirandés en UD Logroñés is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Mirandés. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Mirandés op voorsprong te komen via een doelpunt van Albistegui. Helaas voor Mirandés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Mirandés dat via Alain Arroyo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Iván Agustín dacht na 52 minuten te scoren voor Mirandés, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde UD Logroñés via Manuel Garcia, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mirandés - UD Logroñés
3
1
LIVE Mirandés - UD Logroñés 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mirandés - UD Logroñés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Eigen doelpunt Mirandés Eigen doelpunt Albistegui Mirandés
21' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Fran Vélez UD Logroñés
25' Doelpunt Mirandés Doelpunt Alain Arroyo Mirandés
32' Wissel UD Logroñés Wissel Manuel Garcia voor Asier Ormazabal UD Logroñés
34' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Raúl García Mirandés
36' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor De Paula UD Logroñés
40' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Iñaki UD Logroñés
43' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Mikel Mirandés
52' Doelpunt Mirandés Doelpunt Iván Agustín Mirandés
52' Wissel UD Logroñés Wissel Alejandro voor Quique UD Logroñés
56' Wissel Mirandés Wissel Aritz Mújika voor Mikel Mirandés
58' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Aritz Mújika Mirandés
63' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Corral Mirandés
65' Wissel Mirandés Wissel Nacho Garro voor Alain Arroyo Mirandés
74' Doelpunt UD Logroñés Doelpunt Manuel Garcia UD Logroñés
82' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Nauzet Mirandés
83' Wissel Mirandés Wissel Asier Barahona voor Iván Agustín Mirandés
86' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Garmendia Mirandés