Nabeschouwing Noja - UD Logroñés (0-2) || Copa Del Rey 2011/2012

Woensdag 7 september 2011 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Noja het woensdag 7 september 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen UD Logroñés.

Via de Noja - UD Logroñés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noja - UD Logroñés (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Noja en UD Logroñés is geëindigd in een 0-2 overwinning voor UD Logroñés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 76e minuut dacht UD Logroñés op voorsprong te komen via een doelpunt van Osado. Helaas voor UD Logroñés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het UD Logroñés dat via Asier Ormazabal dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Noja - UD Logroñés
LIVE Noja - UD Logroñés 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noja - UD Logroñés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Noja Gele kaart voor Roberto Platero Noja
40' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Jano UD Logroñés
52' Wissel Noja Wissel Borja Lázaro voor Roberto Platero Noja
54' Wissel UD Logroñés Wissel Iñaki voor Dañobeitia UD Logroñés
57' Wissel UD Logroñés Wissel Osado voor Sergio Rodríguez UD Logroñés
72' Wissel Noja Wissel Iván Argos voor Francisco Salvador Noja
74' Gele kaart Noja Gele kaart voor Iñaki Noja
76' Doelpunt UD Logroñés Doelpunt Osado UD Logroñés
83' Wissel Noja Wissel Héctor Gancedo voor Manu Noja
87' Gele kaart Noja Gele kaart voor Esnaola Noja
88' Gele kaart Noja Gele kaart voor Borja Lázaro Noja
89' Doelpunt UD Logroñés Doelpunt Asier Ormazabal UD Logroñés
89' Gele kaart UD Logroñés Gele kaart voor Rubén Durán UD Logroñés
89' Wissel UD Logroñés Wissel Albistegui voor Alejandro UD Logroñés