Nabeschouwing Real Sociedad - Granada (4-1) || Copa Del Rey 2011/2012

Dinsdag 13 december 2011 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Real Sociedad het dinsdag 13 december 2011 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Granada.

Via de Real Sociedad - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Granada (4-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Sociedad en Granada is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Real Sociedad op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Griezmann. Helaas voor Real Sociedad werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut was het Real Sociedad dat via Xabi Prieto dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Xabi Prieto dacht na 64 minuten te scoren voor Real Sociedad, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Granada via Geijo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Real Sociedad via D. Ifrán de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Granada
4
1
LIVE Real Sociedad - Granada 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Griezmann Real Sociedad
7' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Xabi Prieto Real Sociedad
29' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor M. Mariga Real Sociedad
36' Wissel Real Sociedad Wissel Rubén Pardo voor Elustondo Real Sociedad
46' Wissel Granada Wissel Guilherme Siqueira voor Y. Mollo Granada
56' Wissel Granada Wissel I. Uche voor Jorge Ribeiro Granada
56' Wissel Granada Wissel F. Jara voor Jaime Romero Granada
64' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Xabi Prieto Real Sociedad
67' Wissel Real Sociedad Wissel D. Ifrán voor A. Griezmann Real Sociedad
72' Doelpunt Granada Doelpunt Geijo Granada
76' Wissel Real Sociedad Wissel Aranburu voor Zurutuza Real Sociedad
90' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt D. Ifrán Real Sociedad