Nabeschouwing Recreativo Huelva - Elche (0-2) || Copa Del Rey 2011/2012

Woensdag 7 september 2011 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Recreativo Huelva het woensdag 7 september 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Elche.

Via de Recreativo Huelva - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Recreativo Huelva - Elche (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Recreativo Huelva en Elche is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 17e minuut dacht Elche op voorsprong te komen via een doelpunt van Zamora. Helaas voor Elche werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Elche dat via Palanca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Recreativo Huelva - Elche
LIVE Recreativo Huelva - Elche 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Recreativo Huelva - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Eigen doelpunt Elche Eigen doelpunt Zamora Elche
22' Doelpunt Elche Doelpunt Palanca Elche
43' Gele kaart Elche Gele kaart voor Sergio Pelegrín Elche
46' Wissel Recreativo Huelva Wissel Javi voor Alex Quillo Recreativo Huelva
46' Wissel Recreativo Huelva Wissel Ramon voor Soares Recreativo Huelva
54' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Zamora Recreativo Huelva
55' Wissel Elche Wissel N. Bille Nielsen voor Ángel Elche
61' Wissel Recreativo Huelva Wissel Kepa voor Asen Recreativo Huelva
62' Wissel Elche Wissel Rúper voor Jorge Luque Elche
71' Gele kaart Elche Gele kaart voor Edu Albácar Elche
72' Wissel Elche Wissel Perico voor Xumetra Elche
79' Gele kaart Elche Gele kaart voor Palanca Elche
80' Gele kaart Elche Gele kaart voor Javi Flaño Elche
82' Gele kaart Elche Gele kaart voor Rúper Elche
89' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Fidel Recreativo Huelva
Video hoogtepunten en samenvatting Recreativo Huelva - Elche
Opstellingen Recreativo Huelva - Elche

Voorbeschouwing Recreativo Huelva - Elche

Recreativo Huelva en Elche spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Recreativo Huelva en Elche in de Copa Del Rey vond plaats op 30 augustus 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor Recreativo Huelva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Recreativo Huelva favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Elche slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.