Nabeschouwing San Roque de Lepe - Sevilla (0-1) || Copa Del Rey 2011/2012

Dinsdag 13 december 2011 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt San Roque de Lepe het dinsdag 13 december 2011 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de San Roque de Lepe - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Roque de Lepe - Sevilla (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen San Roque de Lepe en Sevilla is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 11e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Kanouté. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken San Roque de Lepe - Sevilla
LIVE San Roque de Lepe - Sevilla 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Roque de Lepe - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Kanouté Sevilla
18' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Urko Arroyo San Roque de Lepe
19' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Jesús Rubio San Roque de Lepe
43' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Medel Sevilla
43' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Kanouté Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel Negredo voor F. Kanouté Sevilla
56' Wissel San Roque de Lepe Wissel C. Diagne voor Alejandro Melgar San Roque de Lepe
63' Wissel Sevilla Wissel F. Fazio voor G. Medel Sevilla
65' Wissel San Roque de Lepe Wissel Óscar García voor Urko Arroyo San Roque de Lepe
66' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Rojas San Roque de Lepe
71' Wissel Sevilla Wissel Manu voor Campaña Sevilla
73' Wissel San Roque de Lepe Wissel Adrián voor Vicente Moscardó San Roque de Lepe
77' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Coke Sevilla
87' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor C. Diagne San Roque de Lepe