Nabeschouwing Sevilla - San Roque de Lepe (2-1) || Copa Del Rey 2011/2012

Dinsdag 20 december 2011 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Sevilla het dinsdag 20 december 2011 om 22:00 uur in eigen huis op tegen San Roque de Lepe.

Via de Sevilla - San Roque de Lepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - San Roque de Lepe (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en San Roque de Lepe is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 53e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Kanouté. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Sevilla dat via F. Kanouté dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Adrián dacht na 79 minuten te scoren voor San Roque de Lepe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - San Roque de Lepe
2
1
LIVE Sevilla - San Roque de Lepe 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - San Roque de Lepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Sevilla Wissel F. Kanouté voor Negredo Sevilla
50' Gele kaart San Roque de Lepe Gele kaart voor Raúl Albentosa San Roque de Lepe
51' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Kanouté Sevilla
53' Penalty Sevilla Penalty F. Kanouté Sevilla
57' Wissel San Roque de Lepe Wissel Jesús Berrocal voor Urko Arroyo San Roque de Lepe
60' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Kanouté Sevilla
63' Wissel San Roque de Lepe Wissel Jesús Rubio voor C. Diagne San Roque de Lepe
63' Wissel San Roque de Lepe Wissel Adrián voor Óscar García San Roque de Lepe
64' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Luna Sevilla
65' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Campaña Sevilla
70' Wissel Sevilla Wissel Manu voor I. Rakitic Sevilla
79' Doelpunt San Roque de Lepe Doelpunt Adrián San Roque de Lepe
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - San Roque de Lepe
Opstellingen Sevilla - San Roque de Lepe

Voorbeschouwing Sevilla - San Roque de Lepe

Sevilla en San Roque de Lepe spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en San Roque de Lepe in de Copa Del Rey vond plaats op 13 december 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl San Roque de Lepe slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.