Nabeschouwing UCAM Murcia - Comarca de Nijar (0-0) (7-6 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2011/2012

Woensdag 31 augustus 2011 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt UCAM Murcia het woensdag 31 augustus 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Comarca de Nijar.

Via de UCAM Murcia - Comarca de Nijar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UCAM Murcia - Comarca de Nijar (0-0) (7-6 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen UCAM Murcia en Comarca de Nijar is geëindigd in een overwinning voor UCAM Murcia. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek UCAM Murcia het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 7-6 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Francisco Meroño van UCAM Murcia. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 112e minuut het veld moest verlaten. In de 116e minuut kreeg Francisco Rabadán van UCAM Murcia voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor UCAM Murcia de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 116e minuut kreeg David Sánchez van Comarca de Nijar voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Comarca de Nijar de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 7-6 score in het voordeel van UCAM Murcia, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken UCAM Murcia - Comarca de Nijar
LIVE UCAM Murcia - Comarca de Nijar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UCAM Murcia - Comarca de Nijar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor Juan Antonio Pere UCAM Murcia
11' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor Francisco Meroño UCAM Murcia
33' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor Francisco Cifuentes UCAM Murcia
51' Wissel Comarca de Nijar Wissel Abel Gallego voor Alberto Menas Comarca de Nijar
55' Gele kaart Comarca de Nijar Gele kaart voor Juan Manuel Alonso Comarca de Nijar
55' Wissel UCAM Murcia Wissel Borja Gómez voor Francisco Cifuentes UCAM Murcia
65' Wissel Comarca de Nijar Wissel Ricardo Mora voor Juan Manuel Alonso Comarca de Nijar
70' Wissel UCAM Murcia Wissel José Martínez voor Patricio Pelegrín UCAM Murcia
76' Wissel Comarca de Nijar Wissel David Sánchez voor Antonio Cobos Comarca de Nijar
84' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor Menchón UCAM Murcia
88' Gele kaart Comarca de Nijar Gele kaart voor Roberto Soriano Comarca de Nijar
88' Gele kaart Comarca de Nijar Gele kaart voor Fran López Comarca de Nijar
89' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor Sebas Hernandez UCAM Murcia
89' Gele kaart Comarca de Nijar Gele kaart voor David Sánchez Comarca de Nijar
96' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor Francisco Rabadán UCAM Murcia
96' Gele kaart Comarca de Nijar Gele kaart voor Javier Fernández Comarca de Nijar
106' Gele kaart Comarca de Nijar Gele kaart voor Ricardo Mora Comarca de Nijar
110' Wissel UCAM Murcia Wissel Ángel Salinas voor Sebas Hernandez UCAM Murcia
112' Tweede gele kaart UCAM Murcia Tweede gele kaart voor Francisco Meroño UCAM Murcia
112' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor Borja Gómez UCAM Murcia
116' Tweede gele kaart UCAM Murcia Tweede gele kaart voor Francisco Rabadán UCAM Murcia
116' Tweede gele kaart Comarca de Nijar Tweede gele kaart voor David Sánchez Comarca de Nijar
119' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor José Martínez UCAM Murcia