Nabeschouwing Villarreal - Mirandés (0-2) || Copa Del Rey 2011/2012

Woensdag 21 december 2011 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2011/2012 neemt Villarreal het woensdag 21 december 2011 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mirandés.

Via de Villarreal - Mirandés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Mirandés (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Villarreal en Mirandés is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Mirandés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 60e minuut dacht Mirandés op voorsprong te komen via een doelpunt van Pablo. Helaas voor Mirandés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het Mirandés dat via Pablo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut kreeg M. Musacchio van Villarreal voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Villarreal de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Mirandés
LIVE Villarreal - Mirandés 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Mirandés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Ángel López Villarreal
37' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Asier Barahona Mirandés
38' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Aitor Blanco Mirandés
51' Wissel Mirandés Wissel Pablo voor Asier Barahona Mirandés
54' Wissel Mirandés Wissel Muneta voor Jurado Mirandés
58' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor M. Musacchio Villarreal
60' Doelpunt Mirandés Doelpunt Pablo Mirandés
65' Wissel Villarreal Wissel Camuñas voor Senna Villarreal
65' Wissel Villarreal Wissel J. de Guzman voor Ángel López Villarreal
69' Wissel Villarreal Wissel Joselu voor Nilmar Villarreal
72' Wissel Mirandés Wissel Aritz Mújika voor Borrell Mirandés
82' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor C. Zapata Villarreal
88' Doelpunt Mirandés Doelpunt Pablo Mirandés
89' Tweede gele kaart Villarreal Tweede gele kaart voor M. Musacchio Villarreal
89' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Cani Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Mirandés
Opstellingen Villarreal - Mirandés

Voorbeschouwing Villarreal - Mirandés

Villarreal en Mirandés spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Mirandés in de Copa Del Rey vond plaats op 13 december 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.