Nabeschouwing Bertrix - Pepingen (2-1) || Croky Cup 2012/2013

Zondag 26 augustus 2012 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2012/2013 neemt Bertrix het zondag 26 augustus 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Pepingen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Jules Guillaume in Bertrix.

Via de Bertrix - Pepingen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bertrix - Pepingen (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Bertrix en Pepingen is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bertrix. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Bertrix op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Devos. Helaas voor Bertrix werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Bertrix dat via Wanderson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Bosmans dacht na 60 minuten te scoren voor Pepingen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bertrix - Pepingen
2
1
LIVE Bertrix - Pepingen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bertrix - Pepingen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Eigen doelpunt Bertrix Eigen doelpunt M. Devos Bertrix
46' Wissel Pepingen Wissel E. Ndizeye voor C. Nduwimana Pepingen
46' Wissel Pepingen Wissel K. Boujemaoui voor Y. Meysmans Pepingen
57' Doelpunt Bertrix Doelpunt Wanderson Bertrix
60' Doelpunt Pepingen Doelpunt P. Bosmans Pepingen
70' Wissel Bertrix Wissel D. Thiam voor K. Guillaume Bertrix
82' Wissel Bertrix Wissel S. Ben Saïda voor Wanderson Bertrix
84' Wissel Bertrix Wissel F. Lebe voor L. Plautz Bertrix