Nabeschouwing Bree - Hades (3-2) || Croky Cup 2012/2013

Zondag 29 juli 2012 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2012/2013 neemt Bree het zondag 29 juli 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hades. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bocholterstraat in Bree.

Via de Bree - Hades live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bree - Hades (3-2)

Het Croky Cup duel tussen Bree en Hades is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Bree.

Wedstrijdstatistieken Bree - Hades
Goals
3
2
LIVE Bree - Hades 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bree - Hades teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bree - Hades
Opstellingen Bree - Hades

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bree - Hades

Bree en Hades spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Bree en Hades in de Croky Cup vond plaats op 25 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bree. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bree favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Hades slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bree 1
Winst Hades 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Bree - Hades Opstelling Bree Opstelling Hades Live Bree - Hades Live Bree - Hades kijken Bree - Hades kijken Live Bree - Hades stream Bree - Hades Fox Sports Nabeschouwing Bree - Hades Uitslag Bree - Hades Statistieken Bree - Hades Croky Cup 2012/2013 Bree - Hades wedden Bree - Hades gokken Bree - Hades Unibet