Nabeschouwing Deinze - Sporting Charleroi (2-4) (na verlenging) || Croky Cup 2012/2013

Woensdag 26 september 2012 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2012/2013 neemt Deinze het woensdag 26 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Sporting Charleroi (2-4) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Deinze en Sporting Charleroi is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Sporting Charleroi. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sporting Charleroi dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 34e minuut dacht Deinze op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Vandenhende. Helaas voor Deinze werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Sporting Charleroi dat via G. Rossini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. De Groote dacht na 56 minuten te scoren voor Deinze, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Sporting Charleroi via Z. Badibanga, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 101 minuten spelen wist Sporting Charleroi via M. Escoe de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 121e minuut scoorde H. Gnohéré namens Sporting Charleroi. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Sporting Charleroi die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-4 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Deinze - Sporting Charleroi
2
4
LIVE Deinze - Sporting Charleroi 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Satli Sporting Charleroi
34' Doelpunt Deinze Doelpunt J. Vandenhende Deinze
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel O. Kaya voor A. Kudemor Sporting Charleroi
48' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt G. Rossini Sporting Charleroi
52' Wissel Deinze Wissel G. Lauwers voor J. Kielo-Lezi Deinze
55' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor G. Rossini Sporting Charleroi
56' Doelpunt Deinze Doelpunt N. De Groote Deinze
63' Wissel Sporting Charleroi Wissel Z. Badibanga voor V. Bopp Sporting Charleroi
71' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Omar Jarun Sporting Charleroi
72' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt Z. Badibanga Sporting Charleroi
73' Wissel Deinze Wissel M. Feys voor H. Krasniqi Deinze
73' Wissel Sporting Charleroi Wissel H. Gnohéré voor G. Rossini Sporting Charleroi
76' Gele kaart Deinze Gele kaart voor M. Feys Deinze
78' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Fabris Sporting Charleroi
96' Wissel Deinze Wissel F. Rossel voor N. De Groote Deinze
101' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Escoe Sporting Charleroi
114' Gele kaart Deinze Gele kaart voor G. Lauwers Deinze
117' Gele kaart Deinze Gele kaart voor J. Masureel Deinze
118' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor O. Kaya Sporting Charleroi
121' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt H. Gnohéré Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Sporting Charleroi
Opstellingen Deinze - Sporting Charleroi

Voorbeschouwing Deinze - Sporting Charleroi

Deinze en Sporting Charleroi spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Sporting Charleroi in de Croky Cup vond plaats op 24 november 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting Charleroi favoriet. 1 keer wist de ploeg van Deinze te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Deinze. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.