Nabeschouwing Dessel Sport - OH Leuven (2-5) || Croky Cup 2009/2010

Zaterdag 22 augustus 2009 - 19:30 uur

In de Croky Cup 2009/2010 neemt Dessel Sport het zaterdag 22 augustus 2009 om 19:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven.

Via de Dessel Sport - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dessel Sport - OH Leuven (2-5)

Het Croky Cup duel tussen Dessel Sport en OH Leuven is geëindigd in een 2-5 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 2-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 2e minuut dacht Dessel Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Beyens. Helaas voor Dessel Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 3e minuut was het OH Leuven dat via I. Jarakovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Jarakovic dacht na 5 minuten te scoren voor OH Leuven, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 30e minuut scoorde OH Leuven via I. Jarakovic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 37 minuten spelen wist Dessel Sport via M. Aliyu Datti de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 40e minuut scoorde J. Vastmans namens OH Leuven. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 76 minuten werd B. Ruytinx van OH Leuven met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor OH Leuven het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen. In de 92e minuut leek S. Vermeiren te scoren voor OH Leuven, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Dessel Sport - OH Leuven
2
5
LIVE Dessel Sport - OH Leuven 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dessel Sport - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor K. Remen Dessel Sport
2' Doelpunt Dessel Sport Doelpunt B. Beyens Dessel Sport
3' Doelpunt OH Leuven Doelpunt I. Jarakovic OH Leuven
5' Penalty OH Leuven Penalty I. Jarakovic OH Leuven
30' Doelpunt OH Leuven Doelpunt I. Jarakovic OH Leuven
36' Gele kaart Dessel Sport Gele kaart voor B. Beyens Dessel Sport
37' Doelpunt Dessel Sport Doelpunt M. Aliyu Datti Dessel Sport
40' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Vastmans OH Leuven
44' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor A. Oliseh OH Leuven
46' Wissel OH Leuven Wissel A. Themelin voor R. Verhamme OH Leuven
51' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Van Ongeval OH Leuven
69' Wissel OH Leuven Wissel P. Beckers voor I. Jarakovic OH Leuven
76' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor B. Ruytinx OH Leuven
81' Wissel OH Leuven Wissel S. Vermeiren voor N. Schouterden OH Leuven
92' Doelpunt OH Leuven Doelpunt S. Vermeiren OH Leuven