Nabeschouwing Eendracht Aalst - Lommel United (2-0) || Croky Cup 2009/2010

Zondag 23 augustus 2009 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2009/2010 neemt Eendracht Aalst het zondag 23 augustus 2009 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Pierre Cornelisstadion in Aalst.

Via de Eendracht Aalst - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eendracht Aalst - Lommel United (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Eendracht Aalst en Lommel United is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Eendracht Aalst. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 11e minuut dacht Eendracht Aalst op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Lord. Helaas voor Eendracht Aalst werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Eendracht Aalst dat via D. Gallucci dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Eendracht Aalst - Lommel United
2
0
LIVE Eendracht Aalst - Lommel United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eendracht Aalst - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Eendracht Aalst Gele kaart voor G. Coppens Eendracht Aalst
0' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor D. Brouwers Lommel United
11' Penalty Eendracht Aalst Penalty L. Lord Eendracht Aalst
18' Doelpunt Eendracht Aalst Doelpunt D. Gallucci Eendracht Aalst
46' Wissel Eendracht Aalst Wissel A. Gacem voor L. Lord Eendracht Aalst
46' Wissel Lommel United Wissel A. Caramazza voor G. Dufour Lommel United
57' Wissel Lommel United Wissel Marcos Pereira voor T. Azevedo Lommel United
67' Wissel Lommel United Wissel S. Stassin voor S. Vanaken Lommel United
82' Wissel Eendracht Aalst Wissel K. Van Damme voor J. Podevijn Eendracht Aalst
90' Wissel Eendracht Aalst Wissel T. Spotbeen voor D. Gallucci Eendracht Aalst