Nabeschouwing Geel - Gent (2-3) || Croky Cup 2017/2018

Woensdag 20 september 2017 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2017/2018 neemt Geel het woensdag 20 september 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Leunen in Geel.

Via de Geel - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Geel - Gent (2-3)

Het Croky Cup duel tussen Geel en Gent is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door D. Milicevic, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van K. Kerckhofs in de 48e minuut zorgde er even later voor dat Geel weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 59e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het D. Milicevic van Gent die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Nelissen de 2-2 maakte voor Geel. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Gent dat in de 81e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Milicevic de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 94 minuten kon A. Karadayi van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Geel het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Gent.

Wedstrijdstatistieken Geel - Gent
2
3
LIVE Geel - Gent 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Geel - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Gent Doelpunt D. Milicevic Gent 0-1
48' Penalty Geel Penalty K. Kerckhofs Geel 1-1
59' Penalty Gent Penalty D. Milicevic Gent 1-2
69' Doelpunt Geel Doelpunt E. Nelissen Geel 2-2
81' Doelpunt Gent Doelpunt D. Milicevic Gent 2-3
94' Tweede gele kaart Geel Tweede gele kaart voor A. Karadayi Geel