Nabeschouwing Gent - Lokeren (2-1) || Croky Cup 2017/2018

Woensdag 29 november 2017 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2017/2018 neemt Gent het woensdag 29 november 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Lokeren (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Gent en Lokeren is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. Mitrovic, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Gent vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Milicevic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut wist Lokeren de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Soder. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lokeren kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Gent een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Gent - Lokeren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Gent Doelpunt S. Mitrovic Gent 1-0
56' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Monsecour Lokeren
64' Doelpunt Gent Doelpunt D. Milicevic Gent 2-0
69' Wissel Lokeren Wissel G. Hupperts voor M. Ticinovic Lokeren
77' Wissel Gent Wissel B. Verstraete voor B. Dejaegere Gent
77' Wissel Lokeren Wissel A. Benchaib voor S. Kehli Lokeren
85' Doelpunt Lokeren Doelpunt R. Soder Lokeren 2-1
89' Wissel Gent Wissel K. Saief voor M. Simon Gent
92' Gele kaart Gent Gele kaart voor K. Saief Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Lokeren
Opstellingen Gent - Lokeren

Voorbeschouwing Gent - Lokeren

Gent en Lokeren spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Lokeren in de Croky Cup vond plaats op 30 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Lokeren slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.