Nabeschouwing Kortrijk - RES Durbuy (5-3) || Croky Cup 2017/2018

Dinsdag 19 september 2017 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2017/2018 neemt Kortrijk het dinsdag 19 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RES Durbuy. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - RES Durbuy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - RES Durbuy (5-3)

Het Croky Cup duel tussen Kortrijk en RES Durbuy is geëindigd in een 5-3 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Rougeaux, waarmee Kortrijk met 1-0 de leiding nam. Kortrijk vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Van Eenoo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut wist RES Durbuy de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Manfredi.

Na 40 minuten werd de voorsprong voor Kortrijk vergroot nadat J. Perbet de 3-1 wist te scoren. In de 45e minuut kwam RES Durbuy weer dichterbij, nadat A. Biatour de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 63e minuut was het I. Ouali van Kortrijk wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Het volgende doelpunt van Kortrijk viel in de 80e minuut en betekende de 5-2. Het doelpunt kwam op naam van A. Ajagun. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door RES Durbuy. Het was die in de 83e minuut de stand op 5-3 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-3 stand in het voordeel van Kortrijk.

LIVE Kortrijk - RES Durbuy 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - RES Durbuy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Kortrijk Doelpunt L. Rougeaux Kortrijk 1-0
22' Doelpunt Kortrijk Doelpunt L. Van Eenoo Kortrijk 2-0
29' Doelpunt RES Durbuy Doelpunt A. Manfredi RES Durbuy 2-1
40' Doelpunt Kortrijk Doelpunt J. Perbet Kortrijk 3-1
45' Doelpunt RES Durbuy Doelpunt A. Biatour RES Durbuy 3-2
63' Doelpunt Kortrijk Doelpunt I. Ouali Kortrijk 4-2
80' Doelpunt Kortrijk Doelpunt A. Ajagun Kortrijk 5-2
83' Doelpunt RES Durbuy Doelpunt RES Durbuy 5-3