Nabeschouwing KV Oostende - La Louvière Centre (2-1) (na verlenging) || Croky Cup 2012/2013

Zaterdag 25 augustus 2012 - 19:00 uur

In de Croky Cup 2012/2013 neemt KV Oostende het zaterdag 25 augustus 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen La Louvière Centre. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstadion (Neustrelitz) in Neustrelitz.

Via de KV Oostende - La Louvière Centre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - La Louvière Centre (2-1) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen KV Oostende en La Louvière Centre is geëindigd in een 2-1 overwinning voor KV Oostende. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het KV Oostende dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 5e minuut dacht La Louvière Centre op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Gomes Monteiro. Helaas voor La Louvière Centre werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut kreeg D. Gueye van La Louvière Centre voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor La Louvière Centre de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. L. Depoitre dacht na 71 minuten te scoren voor KV Oostende, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 118e minuut scoorde KV Oostende via J. Vandamme, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het KV Oostende die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - La Louvière Centre
2
1
LIVE KV Oostende - La Louvière Centre 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - La Louvière Centre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Schmisser KV Oostende
0' Gele kaart La Louvière Centre Gele kaart voor A. Menèssou La Louvière Centre
0' Gele kaart La Louvière Centre Gele kaart voor D. Gueye La Louvière Centre
0' Gele kaart La Louvière Centre Gele kaart voor Y. NDiaye La Louvière Centre
0' Gele kaart La Louvière Centre Gele kaart voor K. Nakache La Louvière Centre
5' Doelpunt La Louvière Centre Doelpunt M. Gomes Monteiro La Louvière Centre
53' Wissel KV Oostende Wissel J. Vandamme voor M. Dissa KV Oostende
54' Tweede gele kaart La Louvière Centre Tweede gele kaart voor D. Gueye La Louvière Centre
61' Wissel KV Oostende Wissel L. Gendarme voor D. Vanneste KV Oostende
71' Doelpunt KV Oostende Doelpunt L. Depoitre KV Oostende
77' Wissel La Louvière Centre Wissel T. Falone voor M. Gomes Monteiro La Louvière Centre
90' Wissel KV Oostende Wissel L. Van Steenbrugghe voor N. Coussement KV Oostende
118' Doelpunt KV Oostende Doelpunt J. Vandamme KV Oostende