Nabeschouwing KV Oostende - OH Leuven (2-1) || Croky Cup 2012/2013

Woensdag 26 september 2012 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2012/2013 neemt KV Oostende het woensdag 26 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstadion (Neustrelitz) in Neustrelitz.

Via de KV Oostende - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - OH Leuven (2-1)

Het Croky Cup duel tussen KV Oostende en OH Leuven is geëindigd in een 2-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor L. Buysens van OH Leuven. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 35e minuut het veld moest verlaten. In de 67e minuut was het KV Oostende dat via M. Dissa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Vandamme dacht na 80 minuten te scoren voor KV Oostende, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde OH Leuven via J. Dehond, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - OH Leuven
2
1
LIVE KV Oostende - OH Leuven 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor L. Gendarme KV Oostende
26' Wissel KV Oostende Wissel J. Vandamme voor L. Depoitre KV Oostende
27' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor L. Buysens OH Leuven
33' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor O. Karuru OH Leuven
33' Wissel KV Oostende Wissel G. Kaminiaris voor L. Gendarme KV Oostende
35' Tweede gele kaart OH Leuven Tweede gele kaart voor L. Buysens OH Leuven
38' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor L. Van Steenbrugghe KV Oostende
48' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor X. Luissint KV Oostende
55' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor G. Vanaudenaerde OH Leuven
56' Wissel OH Leuven Wissel J. Dehond voor D. Ogbu OH Leuven
67' Doelpunt KV Oostende Doelpunt M. Dissa KV Oostende
74' Wissel OH Leuven Wissel C. Pouga voor T. Azevedo OH Leuven
80' Doelpunt KV Oostende Doelpunt J. Vandamme KV Oostende
82' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Dehond OH Leuven
85' Wissel OH Leuven Wissel L. Brogno voor K. Geraerts OH Leuven
88' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor G. Martens KV Oostende
90' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Y. Brouckaert KV Oostende
90' Wissel KV Oostende Wissel W. Moreels voor M. Dissa KV Oostende