Nabeschouwing Mechelen - Spouwen-Mopertingen (2-0) || Croky Cup 2009/2010

Woensdag 28 oktober 2009 - 17:30 uur

In de Croky Cup 2009/2010 neemt Mechelen het woensdag 28 oktober 2009 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Spouwen-Mopertingen.

Via de Mechelen - Spouwen-Mopertingen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Spouwen-Mopertingen (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Mechelen en Spouwen-Mopertingen is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Braeken in de 47e minuut, waardoor Spouwen-Mopertingen met een man minder kwam te staan. In de 80e minuut was het Mechelen dat via A. Nong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Rossini dacht na 89 minuten te scoren voor Mechelen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Spouwen-Mopertingen
2
0
LIVE Mechelen - Spouwen-Mopertingen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Spouwen-Mopertingen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Mechelen Wissel K. Van Hoevelen voor R. Van Dessel Mechelen
46' Wissel Mechelen Wissel A. Nong voor B. Diabang Mechelen
47' Rode kaart Spouwen-Mopertingen Rode kaart voor R. Braeken Spouwen-Mopertingen
49' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor G. Rossini Mechelen
50' Wissel Spouwen-Mopertingen Wissel S. Brepoels voor D. America Spouwen-Mopertingen
53' Gele kaart Spouwen-Mopertingen Gele kaart voor K. Branckaerts Spouwen-Mopertingen
62' Wissel Mechelen Wissel J. Gorius voor W. Vrancken Mechelen
76' Wissel Spouwen-Mopertingen Wissel G. Verboven voor S. Bouhriss Spouwen-Mopertingen
80' Doelpunt Mechelen Doelpunt A. Nong Mechelen
85' Wissel Spouwen-Mopertingen Wissel N. Van de Voorde voor P. Bronzwaer Spouwen-Mopertingen
89' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Rossini Mechelen