Nabeschouwing Rupel Boom - Beveren (0-4) || Croky Cup 2009/2010

Zondag 23 augustus 2009 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2009/2010 neemt Rupel Boom het zondag 23 augustus 2009 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beveren.

Via de Rupel Boom - Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rupel Boom - Beveren (0-4)

Het Croky Cup duel tussen Rupel Boom en Beveren is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Beveren. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht Beveren op voorsprong te komen via een doelpunt van S. De Wilde. Helaas voor Beveren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Beveren dat via B. Cousin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Vanbelle dacht na 62 minuten te scoren voor Beveren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Beveren via S. De Wilde, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rupel Boom - Beveren
LIVE Rupel Boom - Beveren 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rupel Boom - Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Beveren Gele kaart voor S. Baghdad Beveren
28' Doelpunt Beveren Doelpunt S. De Wilde Beveren
41' Doelpunt Beveren Doelpunt B. Cousin Beveren
44' Gele kaart Beveren Gele kaart voor W. Vanbelle Beveren
58' Wissel Rupel Boom Wissel S. Glouftsis voor J. Verroken Rupel Boom
59' Gele kaart Beveren Gele kaart voor B. Cousin Beveren
61' Gele kaart Rupel Boom Gele kaart voor K. Laevaert Rupel Boom
62' Doelpunt Beveren Doelpunt W. Vanbelle Beveren
67' Wissel Rupel Boom Wissel N. Van Der Linden voor D. De Smedt Rupel Boom
67' Wissel Rupel Boom Wissel D. Ventose voor N. Van Der Westerlaken Rupel Boom
68' Wissel Beveren Wissel S. Ceesay voor A. Kalala Beveren
78' Gele kaart Beveren Gele kaart voor Y. Kabwe-Kazadi Beveren
83' Doelpunt Beveren Doelpunt S. De Wilde Beveren
86' Wissel Beveren Wissel J. Cathoir voor W. Vanbelle Beveren
89' Wissel Beveren Wissel J. Van Damme voor M. Peersman Beveren