Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing (1-1) (2-4 na strafschoppen) || Croky Cup 2017/2018

Zondag 13 augustus 2017 - 16:00 uur



In de Croky Cup 2017/2018 neemt Sint-Eloois-Winkel het zondag 13 augustus 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Terschueren in Sint-Eloois-Winkel.

Via de Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing (1-1) (2-4 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Eloois-Winkel en RFC Seraing is geëindigd in een overwinning voor RFC Seraing. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek RFC Seraing het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing
Goals
1
1
LIVE Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing
Opstellingen Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing

Sint-Eloois-Winkel en RFC Seraing spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Eloois-Winkel en RFC Seraing in de Croky Cup vond plaats op 16 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor RFC Seraing. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Eloois-Winkel 0
Winst RFC Seraing 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing Opstelling Sint-Eloois-Winkel Opstelling RFC Seraing Live Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing Live Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing kijken Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing kijken Live Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing stream Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing Fox Sports Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing Uitslag Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing Statistieken Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing Croky Cup 2017/2018 Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing wedden Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing gokken Sint-Eloois-Winkel - RFC Seraing Unibet