Nabeschouwing Standaard Wetteren - Sporting Hasselt (4-2) || Croky Cup 2009/2010

Zaterdag 22 augustus 2009 - 18:30 uur

In de Croky Cup 2009/2010 neemt Standaard Wetteren het zaterdag 22 augustus 2009 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Hasselt. De wedstrijd wordt gespeeld in Marcel De Kerpelstadion in Wetteren.

Via de Standaard Wetteren - Sporting Hasselt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standaard Wetteren - Sporting Hasselt (4-2)

Het Croky Cup duel tussen Standaard Wetteren en Sporting Hasselt is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Standaard Wetteren. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Sporting Hasselt op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Gerritsen. Helaas voor Sporting Hasselt werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Sporting Hasselt dat via N. Stoffels dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. De Munter dacht na 47 minuten te scoren voor Standaard Wetteren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde Standaard Wetteren via B. De Smet, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 63 minuten spelen wist Standaard Wetteren via J. De Langhe de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 67e minuut scoorde J. De Langhe namens Standaard Wetteren. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Standaard Wetteren - Sporting Hasselt
4
2
LIVE Standaard Wetteren - Sporting Hasselt 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standaard Wetteren - Sporting Hasselt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Sporting Hasselt Doelpunt M. Gerritsen Sporting Hasselt
20' Doelpunt Sporting Hasselt Doelpunt N. Stoffels Sporting Hasselt
46' Wissel Standaard Wetteren Wissel Y. Euvrard voor N. Blondeel Standaard Wetteren
46' Wissel Standaard Wetteren Wissel A. Wyckaert voor M. Cornelis Standaard Wetteren
46' Wissel Sporting Hasselt Wissel T. Corvilain voor M. Maré Sporting Hasselt
47' Doelpunt Standaard Wetteren Doelpunt S. De Munter Standaard Wetteren
49' Doelpunt Standaard Wetteren Doelpunt B. De Smet Standaard Wetteren
63' Doelpunt Standaard Wetteren Doelpunt J. De Langhe Standaard Wetteren
67' Doelpunt Standaard Wetteren Doelpunt J. De Langhe Standaard Wetteren
71' Wissel Standaard Wetteren Wissel J. DHaseleer voor J. De Langhe Standaard Wetteren